Walking Dinner op 7 maart

Op zaterdag 7 maart 2020 vindt het jaarlijkse Walking Dinner plaats in onze wijk van 18.00 tot circa 23.00 uur en daarvoor nodigen we alle (volwassen) bewoners uit onze wijk uit om deel te nemen als gast of als kok.

Het is dé manier om je buurtgenoten te leren kennen onder het genot van een heerlijke maaltijd en een gezellig glas wijn of fris.

In huiselijke sfeer dineer je met 6 à 8 gasten. Het voorgerecht op het ene adres, het hoofdgerecht een paar deuren verder en het toetje allemaal samen op een gezellige locatie.

De koks die zich willen aanmelden zullen dan ook twee maal een groepje gasten mogen ontvangen. Vooraf is niet bekend bij wie de gasten aanschuiven, dit krijgen de gasten aan het begin van de avond te horen. Van belang is dat het vooral een gezellige en smakelijke avond van ontmoeten en plezier wordt. Culinaire hoogstandjes zijn zeker geen vereiste.

De kosten voor deelname zijn € 15 voor de gehele avond inclusief de drankjes.

Bent u er bij? Gezellig! Laat ons, uiterlijk 31 januari 2020, weten of u mee wilt doen aan het Walking Dinner, hetzij als kok, hetzij als gast met het aantal personen en eventuele dieetwensen via mail aan bewoners.stadseiland@gmail.com. Wees welkom!

Namens de organisatie, Johanneke de Roon, Sylvie Stap en Cecile van Hattem

Reageer

Deel on facebook
Delen op Facebook