Elektrische deelauto’s in de wijk, nu al één beschikbaar

Net voordat de maatregelen rondom de Corona van kracht werden, zijn er in de wijk folders verspreid om buurtbewoners te enthousiasmeren voor elektrisch auto delen. We zijn inmiddels een paar weken verder, en onze lucht is blauwer dan menigeen zich kan herinneren. Dat komt onder andere omdat we onze auto massaal lieten staan. Nu Nederland langzaam weer op gang komt, is dit hét moment om een duurzame mobiliteitskeuze te maken! Inmiddels is er per direct een elektrisch deelauto beschikbaar in de wijk, een Hyundai Ioniq, totdat de We Drive Solar auto’s beschikbaar komen. Interesse? mail Flip, flip@goodmoovs.com  De beoogde bijeenkomst over We Drive Solar volgt begint september.

In Arnhem Noord is We Drive Solar enkele weken geleden van start gegaan en ondanks de Corona is dit een succes, er zijn al honderden elektrisch gedeelde kilometers afgelegd. Laten we in Arnhem Zuid dat goede voorbeeld volgen!

Bijdragen aan een schonere omgeving, besparen op je mobiliteitskosten en de leefbaarheid van de wijk verbeteren. Alles is bereikbaar met de kracht van de zon. Goedkoper, schoner, stiller en moderner dan je eigen auto. Nooit meer tanken, 100% schone energie en het gemak van een eigen vaste parkeerplek in de buurt. Dit is het einde van je eigen (tweede) auto.

Dat kan door gebruik te gaan maken van een elektrische Renault Zoe of Tesla model 3 van We Drive Solar. Het doel is om minimaal 2 elektrische deelauto’s te plaatsen in Stadseiland, in navolging van enkele andere wijken in Arnhem. Al vanaf €49 per maand kun je straks gebruik maken* van deze elektrische deelauto’s. Ook mogelijk voor zakelijk gebruik! Wat houdt jou nog tegen? Voor meer informatie en aanmelden ga je naar We Drive Solar of mail de bewonersvereniging.

Flip Oude Weernink, bewoner van onze wijk, trekt dit project vanuit We Drive Solar. 

Update 7 april:
Helaas moest de voorlichtingsbijeenkomst worden uitgesteld, vlak nadat in de hele wijk huis-aan-huis folders waren bezorgd. Ondertussen gaan de voorbereidingen wel door. Dus als je vragen en/of belangstelling hebt kun je een mail sturen naar: flip@goodmoovs.com

* De eerste 2 auto’s worden bij voldoende aanmeldingen geplaatst, dus laten we er ons samen sterk voor maken.

 

Reageer

Deel on facebook
Delen op Facebook